U overdrijft, meneer!

Dirk DebeysDe halve Vlaamse blogosfeer loopt wild van het reclamespotje voor de 0110concerten, dat recentelijk de internet-ether ingestuurd werd.

In de hoofdrol Tom Van Dyck en Jeroen Van Dyck. Tom neemt opnieuw zijn rol op als Dirk Debeys, bekend van de Humo liegt!-spotjes.

Ewel ee, ik vind het maar niks. Neh. Ik vind de scheldtirade van Debeys ferm overdreven, en allesbehalve grappig, net zoals alle Humo liegt!-spotjes.

Maar! Dat zal wel aan die saaie ik liggen, en iedere reden om reclame te maken voor 0110 is een goede reden, dus de jongens krijgen van mij toch een artikeltje. Als dat niet verdraagzaam is!

5 thoughts on “U overdrijft, meneer!”

 1. Die figuren lopen spijtig genoeg in het echt ook rond. Kijk maar eens even rond op dit forum.

  Ik hoop echter dat dit een grote minderheid is en de meeste mensen meer verstand hebben en tot meer genuanceerde meningen kunnen komen.

 2. Ja, ik weet dat die in het echt ook rondlopen, dat maakt het eigenlijk des te pijnlijker 🙂

  Soit, het is gewoon mijne stijl niet, alhoewel ik andere vertolkingen van Tom Van Dyck wel ten zeerste weet te pruimen (Kijk eens aan, mooi mooi mooi)

 3. Jaaa, goed idee!!!

  En dan organiseren we drie keer per jaar geen daguitstap, op oudejaarsavond spreken we gezellig niet af met elkaar, we gaan regelmatig eens niet naar de cinema en we spreken af om regelmatig eens geen pint te gaan pakken!

  Megasuperneigcoolsaai!

Reageer!